FAQ

Frågor och svar - Safiren i Vagnhärad

Bad- och friskvårdsanläggningen Safiren i Vagnhärad drivs från den 5 juli av BeFair. Nedan beskriver vi hur du som har ett aktivt medlemskap på Safiren i Vagnhärad påverkas framöver.


Vad gäller för mig som har ett medlemskap som enbart gäller på Safiren?

Du som tecknat medlemskap på Safiren, både före och efter verksamhetsövergången den 5 juli 2021, har samma avtalade villkor som vid ditt köp. För dig sker inga förändringar i ditt medlemskap.


Vad gäller för mig som har ett medlemskap som gäller både Safiren och Trosa Sportsclub?

Du som har ett medlemskap som även omfattar Trosa Sportsclub har samma avtalade villkor som vid ditt köp, fram till den 31 december 2021. Därefter kommer dessa medlemskap att förändras , eftersom anläggningarna inte längre drivs av samma aktör.


Om du betalar via autogiro får du en sänkt månadsavgift från den 1 januari 2022. Våra priser hittar du här.


Du som har köpt ett årskort gällande under perioden 2020-01-01 -- 2021-07-10 får ditt medlemskap på Safiren förlängt. Årskort köpta från januari till och med mars kompenseras med en månads förlängt medlemskap. Årskort köpta från april till och med 10 juli kompenseras med två månaders förlängt medlemskap.


För att träna enbart på Trosa Sportsclub efter årsskiftet säger du upp ditt medlemskap på Safiren senast 2021-12-31 och tecknar ett nytt på Trosa Sportsclub.


Kontakt

Fler frågor? Hör gärna av dig till oss eller besök oss i receptionen!
E-post:
safiren@befair.se
Telefon: 0156-522 10