Cr

Funky kidz

Barndans när det är som roligast-Välkommen till Sveriges största dansskola för barn!

 

Funky kidz är en dansskola för dig som är 2-8 år med den häftigaste musiken,coolaste rörelserna och med lärare som gör din lektion till ett stort party.Funky kidz är barndans där du alltid har kul med kompisarna i gruppen och det bästa av allt-alla kan vara med.

Funky kidz är Nordens största danskoncept för barn och varje vecka dansar 10,000 barn i en funky kidz kurs,kursen som är på 10 ggr kostar 1,485:-

Kurserna startar 2 ggr per termin, v 6 på våren samt v 40 på hösten. Lektionerna är förlagda på lördagar mellan 10,00-13,00

 

 

Släpp loss och ha kul med mamma och pappa!

 

 

Det här är 40 minuters dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma och pappa.Kursen är på 10 veckor och idéen är enkel:

Till härlig musik ska vi ha en rolig stund tillsammansVi sartar med samling och dansar sedan till traditionell barnmusik blandat med pop.

Vi utgår från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna.Vi busar mycket och när man2-3 år finns inga krav på prestation.

När musiken sätts på  vill kroppen instinktivt röra på sig.Mamma eller pappa finns med i dansen  under hela lektionen.

 

 

Här är alla stjärnor

 

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen.Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt.Här är vår i´de att alla kan dansa och här är alla stjärnor.Instruktören bjuder in till det stora "danskalaset".Kursen är på 10 ggr + en sprakande avslutningshow.Varje lektion är 45 minuter lång.

 

 

Stans coolaste dansskola

 

Till den senaste musiken och med de coolaste rörelserna har vi kul tillsammans.Vi hämtar inspiration från streetdance och showdans och der till att barndans blir skioj,fräscht och med glimten i ögat.Kursen är på 10 ggr + en sprakande avslutningsshow.Varje lektion är 45 minuter lång.

 

 

 

Vårens kurs

Som med med så mycket annat så påverkas Funkykidskurserna av coronans framfart-
Hösten kurs kunde inte avslutas utan är uppskjuten.
Vi avvaktar smittläget och årekommer så fort vi kan med startdatum för höstkursen.